Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022, 09:43

TURNIR U ZAGREBU OKUPIO PREKO 200 MLADIH STRELACA: Aleksi Rakonjcu i Marku Ninkoviću bronzana medalja! Ognjenu Bunčiću zlato u Ligi Pionira!

U Zagrebu je održan tradicionalni 46. međunarodni turnir u streljaštvu „Mladost“ koji je okupio blizu 200 takmičara iz dvanaest zemalja a među njima su nastupila i tri takmičara iz Streljačke družine „Pančevo 1813“. Aleksa Rakonjac je osvojio bronzanu medalju sa postignutih 624,1 krugom vazdušnom puškom u kategoriji juniora, a u finalu od osam najboljih seniora, […] The post TURNIR U ZAGREBU OKUPIO PREKO 200 MLADIH STRELACA: Aleksi Rakonjcu i Marku Ninkoviću bronzana medalja! Ognjenu Bunčiću zlato u Ligi Pionira! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Streljaštvo: Aleksa Rakonjac i Marko Ninković bronzani u Zagrebu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Dec.2022

PANČEVO – Takmičari Streljačke družine “Pančevo 1813” iz Pančeva, Aleksa Rakonjac i Marko Ninković, osvojili su po jednu bronzanu medalju na Međunarodnom turniru u streljaštvu “Mladost” u Zagrebu u Hrvatskoj. U Zagrebu je minulog vikenda održan tradicionalni 46. Međunarodni turnir...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.