TURISTIČKA PONUDA NEGOTINA PREDSTAVLJENA U BEOGRADU

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Jun.2023, 05:01

TURISTIČKA PONUDA NEGOTINA PREDSTAVLJENA U BEOGRADU

Beograd, 9. jun – Opština Negotin, u saradnji sa RARIS-om (Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije), Turističkom organizacijom opštine Negotin, Muzejom Krajine i YUTA – Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija, danas je u Beogradu prezentovala turističku ponudu opštine Negotin.
Na prezentaciji je detaljno predstavljeno bogato istorijsko i kulturno nasleđe, arheološki nalazi iz neolita, rimska carska palata, Dunav, srednjovekovni manastiri, netaknuta priroda, tradicionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << gastronomija, sjajna vina, brojne manifestacije i sve ono što Negotin čini jednom od veoma atraktivnih turističkih destinacija u Srbiji.
Izuzetno posećena prezentacija je okupila preko 50 učesnika, predstavnika turističkih agencija i turističke privrede, profesionalce iz oblasti turizma, civilno društvo, medije i druge zainteresovane za turizam, kulturno i prirodno nasleđe.
Foto: RARIS Ovaj događaj je ujedno bio i prilika, ne samo da se predstavi turistička ponuda opštine Negotin, već i da se razgovara o saradnji, da se čuju interesovanja učesnika i razumeju potrebe turista i turističkih radnika.
Na prezentaciji su govorili:
– Predsednik opštine Negotin, Vladimir Veličković
– Pomoćnik direktora Turističke organizacije Srbije – TOS, Vesna Zlatić
– Direktor Turističkr organizacije opštine Negotin, Dušan Petrović
– Direktor YUTA – Nacionalna asocijacija turističkih agencija, Aleksandar Seničić
– RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, Zoran Milovanović, Anita Lazarević
Po završetku prezentacije je organizovana i degustacija čuvenih Negotinske krajine.
Članak TURISTIČKA PONUDA NEGOTINA PREDSTAVLJENA U BEOGRADU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.