Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023, 12:36

TRUDNA CECINA ĆERKA Anastasija i Gudelj otkrili pol bebe! OVO im je ljubavno gnezdo! FOTO i VIDEO

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a ona i njen partner Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice. Anastasija i Nemanja su već otpočeli zajednički život u Sevilji, gde svakodnevno uživaju. Pre tri dana zajedno su bili na jednoj proslavi, kada su sve […] The post TRUDNA CECINA ĆERKA Anastasija i Gudelj otkrili pol bebe! OVO im je ljubavno gnezdo! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ANASTASIJA I GUDELJ ORGANIZUJU VENČANJE U SEVILJI Pevačica se porađa u Španiji, otkriveni svi detalji: Evo ko je pozvan na intimnu ceremoniju, a onda sledi LUDA ŽURKA

Izvor: Blic, 27.Apr.2023

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.