Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023, 10:05

TRIATLON KLUB TAMIŠ USPEŠNO ZAPOČEO SEZONU U VRŠCU I SREMSKOJ MITROVICI: Sledeće takmičenje je Pančevački duatlon 7. maja!

Sezonu 2023. Triatlon klub Tamiš je započeo sa dve duatlon trke u Sremskoj Mitrovici i Vršcu. Najpre su takmičari bili u prirodnom rezervatu Zasavica gde je održana trka prvenstva Srbije u kros duatlonu u Vršcu, gde je održana trka kupa Srbije u sprint duatlonu. Na obe trke TK Tamiš pojavio se sa velikim brojem takmičara, […] The post TRIATLON KLUB TAMIŠ USPEŠNO ZAPOČEO SEZONU U VRŠCU I SREMSKOJ MITROVICI: Sledeće takmičenje je Pančevački duatlon 7. maja! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.