Izvor: Pančevac-online.com, 17.Dec.2022, 14:20

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PLOČNIKA: Davor Perić (19) podlegao povredama nakon sudara sa kamionom na putu Doboj-Modriča

Mladić Davor Perić (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na području Doboja. Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se nesreća dogodila jutros oko 6.25 časova, na magistralnom putu Doboj-Modriča, u mestu Pločnik. – Do nesreće je došlo kada su se sudarili kamion“mercedes“ kojim je upravljao B.M. iz Banjaluke i […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PLOČNIKA: Davor Perić (19) podlegao povredama nakon sudara sa kamionom na putu Doboj-Modriča appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Živinica: Sudarila se 3 automobila, 2 osobe povređene

Izvor: Blic, 17.Dec.2022

Na magistralnom putu M-18 na kod Živinica došlo je do teške saobraćajne nesreće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.