Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023, 15:34

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KANJIŽE: Sudar kamiona i kombija, najmanje jedna osoba teško povređena

Danas oko 14 časova došlo je do teške saobraćajne nezgode na putu Kanjiža – Banatsko Aranđelovo. Kako saznajemo, došlo je do sudara kamiona i kombija, a najmanje jedna osoba teško je povređena. Kabina kamiona potpuno je smrskana, a vidljivi su i tragovi krvi na kabini. Uviđaj na licu mesta je u toku. Na lice mesta […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KANJIŽE: Sudar kamiona i kombija, najmanje jedna osoba teško povređena appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva nesreća kod Kanjiže! Sudarili se kombi i kamion, ima povređenih

Izvor: 24sedam.rs, 30.Mar.2023

Kabina kamiona potpuno je smrskana, a vidljivi su i tragovi krvi na kabini. Uviđaj na licu mesta je u toku

Nastavak na 24sedam.rs...

TEŠKO POVRIJEĐEN U UDESU – Motorom se zakucao u golf (FOTO)

Izvor: SandzakPress.net, 31.Mar.2023, 11:57

Danas, oko našto posle 11 časova, došlo je do saobraćajne nezgode u Ulici Kej 12. Srpske brigade, u kojoj je povređen motociklista, saznaje indeksonline.rs Do udesa je najverovatnije došlo zbog neprilagošene brzine vožnje uslovima na kolovozu, a ekipa saobraćajne policije vrši uviđaj na licu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.