Izvor: Pančevac-online.com, 20.Okt.2023, 15:56

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U BEOGRADU: Automobil se zakucao u banderu, povređena dvojica momaka

Dvojica momaka starosti 20 godina povređena su danas u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici 27. marta, na uglu s Takovskom. Njihov automobil udario je u stub. Jedan od momaka zadobio je povrede glave, a drugi je lakše povređen. Obojica su prevezeni u Urgentni centar. Šteta na vozilu je velika, a po asfaltu se […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJKA U BEOGRADU: Automobil se zakucao u banderu, povređena dvojica momaka appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLIMA IZLETEO SA PUTA, PA SE ZAKUCAO U BANDERU Teška nesreća u 27. marta: Dvoje povređeno

Izvor: Blic, 20.Okt.2023

Dvojica momaka povređena su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici 27. marta, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

UŽAS U BEOGRADU! Automobil udario starijeg muškarca i pobegao? Telo čoveka nađeno pored puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023

Sedamedesetogodišnjak je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju sa teškim traumama...Muškarca starog oko 70 godina pronašli su pored puta u Beogradu u ulici Kragujevački put kod jednog marketa...Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je ovog pešaka oborio automobil...Sedamedesetogodišnjak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.