Izvor: Pančevac-online.com, 11.Feb.2023, 12:03

TEŠKA NESREĆA KOD ŠAPCA: Mladić kolima udario muškarca, on kasnije preminuo u bolnici

Sinoć je došlo do saobraćajne nesreće u mestu Jevremovac u kojoj je zbog zadobijenih povreda stradao stariji muškarac (72). U saobraćajnoj nesreći u Jevremovcu stradao je sinoć V.G. (72) kojeg je udario automobilom marke „fijat“ mladić (24) iz Šapca. Stariji čovek je sa teškim telesnim povredama primljen u šabačku bolnicu. Uprkos naporima lekara, podlegao je […] The post TEŠKA NESREĆA KOD ŠAPCA: Mladić kolima udario muškarca, on kasnije preminuo u bolnici appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Nastradao pešak koga je udario automobil kod Šapca

Izvor: RTS, 11.Feb.2023

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u selu Jevremovac nadomak Šapca, nastradao je muškarac. . U saobraćajnoj nesreći u selu Jevremovac nastradao je meštanin V. G. (72),  koga je dok je išao pešice udario automobil "fijat", kojim je upravljao V. G. (24)...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.