Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023, 12:14

TARZAN OD BANATA: Čuveni Džoni Vajsmiler je rođen u selu Međa. Poslednja želja bila je da mu na sahrani puste tri puta ovu stvar

Čuveni Džoni Vajsmiler, glumac koji se proslavio kao Tarzan i plivač koji je osvojio pet zlatnih medalja na Olimpijadi i postavio desetine svetskih rekorda u plivanju, zapravo dolazi iz naših krajeva. Džoni, čije je pravo ime Johan, rođen je u banatskom selu Međa, u blizini srpsko-rumunske granice, a kada je imao sedam meseci sa porodicom […] The post TARZAN OD BANATA: Čuveni Džoni Vajsmiler je rođen u selu Međa. Poslednja želja bila je da mu na sahrani puste tri puta ovu stvar appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.