Izvor: Pančevac-online.com, 18.Mar.2023, 19:16

TANJA SAVIĆ OTKRILA KAKAV ODNOS IMA SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM Nije mi čestitao 8. mart, ali bliži mi se rođendan!

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom razgovarala je sa medijima i otkrila nekoliko detalja iz privatnog života. Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. Pevačica je imala spreman odgovor na ovo pitanje. – Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim […] The post TANJA SAVIĆ OTKRILA KAKAV ODNOS IMA SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM Nije mi čestitao 8. mart, ali bliži mi se rođendan! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Tanja Savić: Nisam u kontaktu sa Draškom Stanivukovićem

Izvor: Tracara.com, 19.Mar.2023, 09:21

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom otkrila je i nekoliko detalja iz privatnog života.Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.„Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je upešan, pratim njegov...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.