Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2023, 08:32

TAČNO U PODNE: Predsednik Vučić se danas obraća javnosti

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti, najavila je predsednikova Služba za saradnju sa medijima. Kako je navedeno, Vučić će se javnosti obratiti u 12 sati, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. PREDSEDNIK VUČIĆ POSLE SASTANKA SA LAJČAKOM: Još jednom sam upozorio na to da je srpski narod na KiM izložen najžešćoj torturi […] The post TAČNO U PODNE: Predsednik Vučić se danas obraća javnosti appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO: U toku je etničko čišćenje Srba na KiM, tražićemo hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2023

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti. – Juče smo imali razgovore sa Mirosalvom Lajčakom i EU pokušava koliko je to moguće da zahteva neku vrstu deeskalacije. Republika Srbija je ispunila sve da do deeskalacije dođe. Već 11 godina učestvujem u razgovorima oko KiM. Danas se naša...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.