Sutra tribina o samoubistvima

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Okt.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra tribina o samoubistvima

„Broj samoubistava u Srbiji u 2016. godini – gde smo stigli i šta dalje” naziv je tribine koja će se održati u organizaciji omladinskog časopisa „Videlo” sutra, 20. oktobra, u maloj sali Gradske uprave od 19 sati.

O ovoj uvek provokativnoj temi govoriće nekoliko učesnika tribine, među kojima su načelnik pančevačke službe Hitne pomoći Miroslav Tepšić, portparol policije Jovica Antonić, Sandra Stanojević iz Udruženja građana „Napravi korak”, doktor Darko Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << iz Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević” i životni trener i motivacioni govornik Viktor Jeremić.

„Šta ljude navodi na pomisao o podizanju ruke na sebe, koji je ključni problem srpskog društva, gde smo prema broju suicida u svetu i kako taj broj smanjiti i svesti na minimum – samo su neka pitanja koja će biti postavljena govornicima”, piše u pozivu za ovu tribinu.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.