Sumnje potvrđene

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnje potvrđene

– Ono na šta smo sumnjali konačno je i potvrđeno. Upravo smo održali sastanak s primarijusom dr Draganom Ilićem, direktorom Instituta „Batut”, i decidirano nam je rečeno da su, na osnovu izveštaja koji je nedavno sačinio naš Zavod za javno zdravlјe i u kome se navodi da je u 42 odsto uzoraka bila povećana koncentracija hlora u vodi za piće, morali da reaguju sanitarna inspekcija i JKP „Vodovod i kanalizacija” – rekao je Vladan Kelјević, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << na konferenciji za novinare održanoj u sredu, 6. maja.

Prema njegovim rečima, još uvek čekamo odgovor na zaklјučak Zavoda za javno zdravlјe koji kaže da je voda u to vreme mogla da se koristi za piće uz adekvatno hlorisanje, ali niko neće nedvosmisleno da kaže da li je voda bila u skladu s Pravilnikom o ispravnosti ili nije.

– Moj utisak je da institucije pokušavaju da speru odgovornost sa sebe i prebacuju je na drugu stranu, dok građani i dalјe ne znaju šta se tačno desilo i ko je za to odgovoran – istakao je Kelјević i podsetio da je čak i sednica Skupštine planirana za petak, 8. maj, zakazana bez navođenja dnevnog reda i ikakvog propratnog materijala.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.