Subota – dan rukometa

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Okt.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subota – dan rukometa

Ljubitelji rukometa u Pančevu i okolini u subotu, 10. oktobra, moći će da vide dve utakmice u okviru Super B lige u kojima su domaćini ŽRK Pančevo i ŽRK Dinamo.

Od 16 sati u Hali sportova na Strelištu Pančevke dočekuju tim Bora. Nisu domaće rukometašice startovale najbolje u novom prvenstvu. Posle tri odigrane utakmice imaju samo jedan osvojen bod, ali sada je prava prilika da se vrate u dobar ritam i na pravi kolosek. Svetlani Ničevski i njenim saigračicama sada treba i >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << prava podrška, jer su igrama u prošlim sezonama i te kako zaslužile da se nađu u visokom rangu takmičenja. Navijanje s tribine u ovdašnjem hramu sporta dobro bi došlo, a dobra atmosfera omogućila bi ovim ekipama da prikažu i kvalitetnu partiju.

Na istom mestu, od 20.30, sastaju se Dinamo i Crvenka. Vojvođanski derbi može da bude pravi praznik rukometa, a u ovom duelu svakako da je favorit domaći sastav. Iako se obe ekipe često susreću, bar je tako bilo proteklih godina, u poslednje vreme dinamovci su imali više uspeha. Posle poraza u Leskovcu navijači Dinama s razlogom očekuju da njihovi ljubimci nastave s pobedama na domaćem terenu. Nisu se izabranici Ivana Petkovića obrukali ni na jugu Srbije, a sada je pravi trenutak da ponovo pokažu koliko zaista vrede.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FMP gostuje u Pančevu

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Okt.2015

U drugom kolu KLS-a košarkaši Tamiša u subotu, 10. oktobra, ugostiće tim FMP iz Železnika. Susret će se odigrati u Hali sportova na Strelištu, a početak je zakazan za 18 sati...Pančevci su pretrpeli poraz na premijeri u Kruševcu, protiv Napretka, a već ovog vikenda ih čeka novo sportsko iskušenje....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.