Stanojević: Od septembra pokrivanje bazena

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jul.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Od septembra pokrivanje bazena

Nenad Stanojević, direktor Direkcije za izgradnju i uređenje grada, izjavio je da su u toku pripreme za početak radova na postavljanju balon-hale iznad otvorenog bazena na Strelištu, koji će startovati čim se završi sezona kupanja u septembru. On je naglasio da će ti radovi biti finansirani zahvaljujući pokrajinskoj Upravi za kapitalna ulaganja, koja je za tu namenu dodelila Pančevu više od 49.000.000 dinara.

Po Stanojevićevim rečima, do sada je ugovoreno plastificiranje korita >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << bazena, a u toku su postupci javnih nabavki za izgradnju staze oko bazena i postavljanje kompletne prateće infrastrukture na tom objektu.

Stanojević je rekao da je Pančevo od pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja dobilo i 4.430.000 dinara za potisni cevovod fekalne kanalizacije u Starčevu, a da je pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu dodelio našem gradu oko 13.000.000 dinara za fekalnu kanalizaciju u Omoljici. Po njegovim rečima, ta investicija je važna zato što Omoljica do sada nije imala fekalnu kanalizaciju.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.