Izvor: Kragujevac.rs, 23.Maj.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stambeno od 1. juna ukida delatnost održavanja zgrada

Javno - stambeno preduzeće Krgujevac, zbog organizacionih promena proisteklih iz promene delatnosti, od 1. juna ove godine neće obavljati delatnost održavanja stambenih zgrada.

Za sve Skupštine stanara i Stambene zajednice koje su sporazumno raskinule Ugovor sa ovim preduzećem i one koje će sporazumno raskinuti Ugovor o održavanju do 31.maja 2018, Javno - stambeno će sve svoje obaveze po osnovu Ugovora o održavanju stambenih zgrada obavljati do 31.maja.

Od 1. juna zaduženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << po ovom osnovu na uplatnicama SON-a se neće iskazivati.

Za sve ostale Skupštine stanara i Stambene zajednice, Javno - stambeno će svoje obaveze prema Ugovoru o održavanju obavljati do 30. juna, a od 1. jula zaduženja po ovom osnovu na uplatnicama SON - a se neće iskazivati.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.