Izvor: Soko-zabava.info, 29.Avg.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta treba znati o bežičnim bubicama

Ako se spremate da iznajmite bežične bubice onda treba naravno nešto i da znate o njima pre nego što ih iznajmite. Postoje tri osnovne stvari koje bi trebalo da znate pre nego što kupite ili iznajmite bežične bubice. Vrlo važno pre svih tih stvari jeste i sam povod iznajmljivanja bežičnih bubica. Dakle, bežične bubice možete da iznajmite za različite vrste situacija i prilika. Međutim, opšte je poznato dauglavnom i u najvećem broju slučajeva bežične bubice  iznajmljuju studenti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << Njima je to najpotrebnije i njima to najviše koristi. U svetu odraslih, to koriste poslovni ljudi, kada imaju važne prezentacije ili kada su na nekom veoma važnom poslovnom sastanku. Ali ovo su zaista retki slučajevi, jer uglavnom prednjače studenti, koji masovno koriste bežične bubice.

Studentima je od svega najvažnija cena, jer studenti nisu poznati kao neko ko ima mnogo novca. Dakle, nijh na prvom mestu zanima cena bežičnih bubica. Ukoliko bežičnu bubicu uzimate samo na dan, onda treba da znate da će vas to koštati oko 15 evra. Ipak, možete i malo da sačekate i da se raspitate, pošto veliki broj ljudi zna nekog ko je kupio bubicu i sada je izdaje, pa vam može dati po nižoj ceni. Ipak, ni ovo nije mnogo, ako poredite sa rezultatima koje vam donosi. Dakle, cena jeste 15 evra, ali može se desiti da će vama bubica biti potrebna nekoliko dana i onda tu dolazi do povećanja cene i naravno može doći i do nekog dogovora. Vi ukoliko želite možete i da kupite bežičnu bubicu, a to bi moglo da vas košta do nekih 70 evra. Ali, to bi onda značilo da vi imate kod sebe bežičnu bubicu i znate da je koristite i uvek možete da je koristite.

Bateriju morate da provrite pre svakog važnog događaja na kojem planirate da koristite bežične bubice. Mnogi su tako pogrešili i u žurbi ne stignu da provere bateriju, pa se desi da se baterija naravno potroši onda kada nam to najmanje treba, odnosno kada nam najviše treba ta bežična bubica. Zato baterije morate da proverite i u samoj radnji, ali svakako sa sobom uvek imajte i rezervni par baterija, koje će vam služiti kao neki vid sigurnosti. Studentima se savetuje da naravno probaju bubicu, probaju da li im odgovara taj način prepisivanja i slično. Tek kada izvežbaju onda mogu da se posvete i ispitu.

Ovde mnogi prave grešku, jer misle da postoji samo jedan tip bežičnih bubica, jer misle da je to to i odmah kupuju ono što im prodavac pokaže. Ipak nije baš tako, čak i kada se neko ne razume u bežične bubice, treba mu lepo i polako objasniti, kako bi znao kako da ih koristi. Dakle, ima više tipova bežičnih bubica i u tome i jeste stvar, da vi izaberete ono što vama najviše odgovara. Kako ćete to znati? Pa tako što ćete proćaskati sa prodavcem koji radi u radnji i koji će va preporučiti ono što je najbolje. Reklame i pokušaje uvaljivanja robe, možete da prepoznate o ne dozvolite da vas bilo ko obmane.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.