Srednjoškolci od ponedeljka nastavu pohađaju “online”

Izvor: Bor030.net, 07.Mar.2021, 21:51

Srednjoškolci od ponedeljka nastavu pohađaju “online”

Ministarstvo prosvete je u skladu sa preporukama Kriznog štaba donelo odluku da sve srednje škole u Republici Srbiji, u sedmici od 8. do 12. marta, ostvaruju nastavu na daljinu. Škole u obavezi da dosledno primenjuju model organizacije nastave na daljinu kojim se omogućava kvalitetno učenje i kontinuirano praćenje napredovanja učenika. Rukovodstvo škole je u obavezi […] The post Srednjoškolci od ponedeljka nastavu pohađaju “online” appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Srednje škole do petka onlajn, odluka za dalje zavisi od Kriznog štaba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 10:04

Ministar prosvete Srbije Branko Ružić izjavio je danas da je odluka da srednjoškolci pređu na onlajn nastavu od 8. do 12. marta jedna od mera koja treba da pomogne da se spreči dalje širenje korona virusa...Ružić je, gostujući na TV Prva, rekao da je plan da do petka nastava bude onlajn u srednjim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.