Izvor: 025info.rs, 24.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Glumac Goran Jevtić optužen za obljubu maloletnika!

Agencija Tanjug objavila je danas da je Osnovno javno tužilaštvo u Somboru optužilo poznatog beogradskog glumca Gorana Jevtića (37) zbog sumnje da je izvršio obljubu maloletne osobe prošle godine u tom gradu. Tužilaštvo optužnim predlogom od 16. juna tereti Jevtića za krivična dela obljuba nad nemoćnim licem za koje je zaprećena kazna od dve do deset godina, kao i za krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine. Podsećamo da je protiv Gorana Jevtića krajem prošle godine podneta privatna krivična prijava (roditelja) zbog navodne obljube nad 14-godišnjim dečakom, za vreme festivala “Pozorišni maraton” u Somboru. U odbranu poznatog glumca tada su stale njegove kolege, koje su pokrenule i potpisivanje peticije podrške, a sam glumac se nije se oglašavao. Pojedini mediji su, ipak, preneli da je on odbacio te optužbe uz tvrdnju da je reč o glupostima.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Goran Jevtić optužen da je obljubio tinejdžera

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2015

PROTIV beogradskog glumca Gorana Jevtića (37), Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podiglo je pre nedelju dana optužnicu zbog sumnje da je prošle godine u tom gradu obljubio maloletnu osobu. Tužilaštvo ga tereti za krivična dela obljuba nad nemoćnim licem, za koje je zaprećena kazna od dve do...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.