Smeh i suza: Inkluzija na delu

Izvor: Aleksinac.net, 31.Dec.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeh i suza: Inkluzija na delu

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika u OŠ „Smeh i suza“ priređen program u kome su, pored učenika škole, uzeli učešća učenici drugih škola i predstavnici institucija koje se bave obrazovanjem i kulturom.

Učenici OŠ "Smeh i suza" iz Aleksinca su priredili program za roditelje, nastavnike i goste povodom Nove 2016. godine.

U pripremi programa su im pomogli učenici Aleksinačke gimnazije, Osnovne škole "Vožd Karađorđe", studenti Visoke >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << škole za vaspitače, deca iz Društva za pomoć MNRL, a kostime za priredbu je ustupilo Gradsko pozorište "Teatar 91". Inkluzija u pravom smislu reči. Bilo je tu i recitatora, i glumaca, i jedan strašni lav, i igrača, i pevača i, naravno, Božić Bate i Deda Mraza...

Program je režirala Danijela Vračar Vujošević, nastavnica srpskog jezika.

Mališani su se posebno obradovali paketićima koje su im ove godine obezbedili kompanija "Dunav osiguranje" i nemačka humanitarna organizacija "ADRA".

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.