Slobodne zone i drugi poslovni ambijenti

Izvor: KovinEkspres.rs, 13.Okt.2011, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodne zone i drugi poslovni ambijenti

Regionalna privredna komora Pančevo, uz stručnu pomoć Fakulteta za poslovne studije, Megatrend univerziteta iz Beograda, organizuje predavanje pod nazivom „Opšte odlike i značaj slobodnih zona, tehnoloških parkova i poslovnih inkubatora za mala i srednja preduzeća“. Predavanje je sastavni deo aktivnosti prekograničnog projekta koji Komora sprovodi u saradnji sa ostalim partnerskim institucijama. Naziv projekta je: „Prekogranična inicijativa za istraživačke i razvojne aktivnosti, saradnju privrede i naučno obrazovnih institucija, u srpskom i rumunskom istorijskom Banatu, kao doprinos unapređenju konkurentnosti i regionalnom identitetu, u skladu sa EU standardima. Predavanje će se održati 13. oktobra 2011. godine (četvrtak) u prostorijama Regionalne privredne komore Pančevo sa početkom u 11.00 časova. O slobodnim zonama govoriće dr Dragan Kostić, Zoran Tomoć o tehnološkim parkovima i dr Vuk Bevanda o poslovnim inkubatorima.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Nastavak promocije projekta “Naše je bolje”

Izvor: Capital.ba, 13.Okt.2011

BANJALUKA, Privredna komora Republike Srpske /RS/, u saradnji sa partnerima, narednih dana organizovaće nekoliko promotivnih aktivnosti u okviru realizacije projekta za promociju domaće proizvodnje 'Naše je bolje' - najavljeno je iz Privredne komore RS. Prvu od aktivnosti, pod nazivom 'Dan brendova...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.