Slika dana: POKRETNA BIBLIOTEKA

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Nov.2023, 05:36

Slika dana: POKRETNA BIBLIOTEKA

Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladova već 13 godina organizuje jedinstvenu akciju „Pokretna biblioteka“ koja obilazi sela i udaljena naselja u ovoj podunavskoj opštini.

Jesenja akcija je u toku, a više od 500 mališana na ruke dobija knjige, lektiru, slikovnice i ostalu bibliotečku građu. Planirano je da, sem dece, ubuduće knjiga dođe i do najudaljenijih naselja i u ruke mlađih i starijih.

Ovaj kladovski bibliobus dobitnik je niz nagrada i priznanja za širenje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << pisane reči i prisustvo knjige i u najudaljenijim,rurarnim zabitima, a  posebno  priznanje dolazi od Narodne biblioteke Srbije
Članak Slika dana: POKRETNA BIBLIOTEKA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.