Slika dana: POGLED U (BAKARNO) NEBO

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Sep.2023, 04:15

Slika dana: POGLED U (BAKARNO) NEBO

Nedavna izjava v. d. direktora Sportskog centra u Boru, Zaviše Milosavljevića – da se godinama nije ulagalo u obnovu bazena u toj ustanovi i da se iduće leto najverovatnije neće dočekati u „istoj priči“, i ohrabruje i zavređuje širu pažnju. Jer, neslaganje dela javnosti za gradnjom akva parka pre bolnice, ni u kom slučaju ne bi smelo da omete ulaganja u popravke i na letnjim i zimskim bazenima. Ovaj, zimski bazen (na našoj fotografiji) već je pred rekonstrukcijom potkrovlja stradalog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << od isparavanja tople vode.
Stručnjaci i rukovodstvo Sportskog centra su na licu mesta i preuzimaju prve poslove. Zato je i izvesno da će se zimska sezona spremno dočekati. U planu su još neke bitne organizacione promene u ovoj ustanovi od posebnog značaja za grad Bor.
Članak Slika dana: POGLED U (BAKARNO) NEBO se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.