Slika dana: NOVO LICE ZLATIBORA

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Okt.2023, 04:35

Slika dana: NOVO LICE ZLATIBORA

Ovo fotografija napravljena je u centru Zlatibora i svedoči da se nastavlja s gradnjom, s betoniranjem i asfaltiranjem, po mnogima, naše najlepše, zlatne planine. Gradnja, ne samo manjih zgrada, nego i višespratnica naglo se širi i izvan centralnog područja. Na primer, opština Čajetina je 2021. godine izdala rekordne 262 građevinske dozvole, godInu kasnije nešto manje, oko 200. U samom centru i nema više mesta za ambiciozne graditelje.
Suština je da beton i asfalt osvajaju Zlatibor. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Mnogi smatraju da to nije dobro, vlast u Čajetini veruje da se podstiče brži razvoj turizma.
U svakom slučaju, u planu su rezidencionalne vile, golf tereni, moderni hoteli, bazeni.
Već uveliko gledamo novo lice Zlatibora.
Članak Slika dana: NOVO LICE ZLATIBORA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.