Slika dana: NA LEPOM, MUTNOM DUNAVU

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Avg.2023, 04:33

Slika dana: NA LEPOM, MUTNOM DUNAVU

Na sajtu Putovanja, u rubrici „Naša priča“, prvi, udarni tekst je naslovljen „Đerdapska klisura – mjesto gdje Dunav najsjajnije sija“ u kojem se navlašava: Nigde nam Dunav nije sjajnije sijao, nigde nam ljepše boje nije imao…
Naš reporter Miloš Andrejić je ovih, poslednjih dana pohodio moćnu reku od Kladova do Golubačke tvrđave. I baš u tom delu, kod klisure Đerdapa, snimio je mutljikave vode. U Tekiji su mu rekli da to nije ništa neobično i da su obilne kiše, naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u gornjem toku, malo izmenile lepi, plavi Dunav. Taj „proces“ se brzo završava i Dunav ovde postaje onaj stari, „mesto gde najsjajnije sija, i gde najlepše boje ima“.
Članak Slika dana: NA LEPOM, MUTNOM DUNAVU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.