Škola glume u Centru za kulturu

Izvor: KovinEkspres.rs, 16.Maj.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola glume u Centru za kulturu

Škola glume – pozorišna radionica - Centara za kulturu Kovin za polaznike uzrasta od II - VIII razreda osnovne škole i za polaznike uzrasta od I-IV razreda srednje škole 'otvara vrata' ovog meseca. U školu mogu da se prijave svi koji žele da pohađaju ove časove. Program podrazumeva vežbe pokreta, dikcije, koordinacije pokreta, koncentracije, analize tekstova u različitim formama, rad na konkretnim glumačkim zadacima, rad na scenama iz dramskih tekstova, razmaštavanje... Škola glume – radionica počinje sa radom tokom maja meseca i održavaće se dva do tri puta nedeljno (časovi do 180 minuta) u trajanju od tri meseca. Nakon procesa prolaska kroz potrebne časove obe grupe će imati javni čas – prezentaciju rada radionice u sali pozorišta Doma kulture u Kovinu gde će se i održavati časovi. Svi koji budu pohađali časove će nakon završetka rada u radionici imati priliku da se priključe Amaterskom pozorištu u Kovinu. Pozorišnu radionicu vodi - Jovan Grujić pozorišni reditelj Zainteresovani mogu da se jave u subotu 19. maja 2012. god. u 12,00 sati u Centru za kulturu Kovin – sala pozorišta Dodatne informacije na tel. 742 – 592 Centar za kulturu Kovin.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Upoznajte Italiju sa školom stranih jezika "Berlitz"

Izvor: Blic, 17.Maj.2012, 02:10

"Berlitz" škola stranih jezika organizuje u petak 18. maja Dan otvorenih vrata pod nazivom "Upoznajte sa nama Italiju" u svom centru na Slaviji u Avalskoj ulici 9. Druženje počinje u 18 sati...Svi posetioci moći će da upoznaju italijansku kulturu i tradiciju, a imaće priliku i da uživo isprate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.