Šezdesetogodišnjak teško povređen: Pijan ubacio u rikverc pa se PREVRNUO

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2021, 11:49

Šezdesetogodišnjak teško povređen: Pijan ubacio u rikverc pa se PREVRNUO

Pripadnici saobraćajne policije u Bosilegradu zadržali su šezdesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao “fordom” sa 2,25 promila alkohola u organizmu, a potom izazvao saobraćajnu nezgodu. On je vozeći automobil unazad u okolini Bosilegrada sleteo sa puta i prevrnuo se.   U ovoj nezgodi, šezdesetogodišnji vozač zadobio je teške telesne povrede.   Protiv njega je, zbog nasilničke vožnje, podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređen 60-godišnjak u Bosilegradu, vozio sa preko 2 promila, sleteo kolima sa puta i prevrnuo se

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2021

Saobraćajci u Bosilegradu zadržali su 60-godišnjeg vozača “forda”, nakon što su utvrdili da je za volanom bio sa 2,25 promila alkohola u krvi i izazvao udes u kojem je teško povređen. On je, navode iz policije, vozeći unazad u okolini Bosilegrada sleteo sa puta i prevrnuo se.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.