Seminar o održavanju i izgradnji javnog osvetljenja u opštinama

Izvor: KovinEkspres.rs, 11.Nov.2010, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seminar o održavanju i izgradnji javnog osvetljenja u opštinama

Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine u saradnji sa Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit (GTZ) – Nemačkom organizacijom za tehničku pomoć organizuje obuku za opštinske energetske menadžere i druge predstavnike opština i preduzeća koja se bave održavanjem i izgradnjom javnog osvetljenja. Obuka će biti održana u petak, 12. novembra 2010, sa početkom u 10 časova, u  u sali 1 Skupštine AP Vojvodine. Obuka se održava u okviru projekta pod nazivom <<Planiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << održivih opštinskih investicija u oblasti racionalnog korišćenja energije u opštinama Srbije>>, i predstavlja 2. fazu obuke u okviru navedenog projekta u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mieralne sirovine uz podršku GTZ, a namenjena je lokalnim samoupravama. Ovaj projekat se pokreće sa ciljem da se opštinama, u čijoj nadležnosti je javno osvetljenje, pruži podrška za primenu mera energetske efikasnosti u sprovođenju aktivnosti na upravljanju javnim osvetljenjem, bilo da se radi na rekonstrukciji/adaptaciji/sanaciji postojećeg ili izgradnji novog JO u pojedinim ulicama ili naseljima. Obuka je namenjena opštinskim energetskim menadžerima i stručnim icima u opštinama koja rade na održavanju i unapređenju javnog osvetljenja, kao i onim stručnim licima koja su spremna da rade na identifikaciji projekata energetske efikasnosti u javnom osvetljenju. Opštine će dobiti i besplatan primerak softverskog paketa za sopstvenu upotrebu.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Predstavljeni potencijali Vojvodine italijanskim investitorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2010

TEMIŠVAR -..Vojvodina je predstavila svoje potencijale za strane ulagače na sajmu italijanske privrede "Expo Azienda Italia" u Temišvaru, saopšteno je iz Fonda za podršku investicija u Vojvodini (VIP)...Na konferenciji "Mogućnosti privredne saradnje sa AP Vojvodinom", koja je održana u okviru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.