Selimo fabrike na Mesec?

Izvor: OkRadio.rs, 29.Maj.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selimo fabrike na Mesec?

Najbogatiji čovek na svetu kaže da će se to desiti uskoro Najbogatiji čovek na svetu Jeff Bezos je na konferenciji o razvoju svemira u Los Angelesu izneo velike planove za Mesec.    Kaže da bi Zemljin prirodni satelit mogao da postane platforma za izgradnju svemirske industrije.   Bezos je predstavio ideju da Mesec bude centar teške industrije smatrajući da će se tako pomoći pri održavanju svih potrebnih resursa na Zemlji.   “U ne previše dalekoj budućnosti, govorim o decenijama, stotinama godina, biće mnogo lakše u svemiru uraditi stvari koje radimo na Zemlji jer imamo mnogo energije na raspolaganju.    Moraćemo da napustimo ovu planetu i poboljšaćemo je kada je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Najbogatiji čovek na svetu UPOZORAVA: Ljudska rasa neće preživeti ako se ne PRESELI NA MESEC

Izvor: Blic, 29.Maj.2018

Direktor i vlasnik "Amazona" Džef Bezos prognozira da će u budućnosti ljudi živeti na Zemlji, ali da će sva teška industrija biti premeštena u svemir.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.