Sava kod Šapca zimi

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Mar.2022, 09:06

Sava kod Šapca zimi

I u ovo doba godine Sava kod šabačkog Starog grada ume da se, delimično zaledi i zarobi sva plovila smeštena u zimovnik kraj obale. Ova slika nije od danas, snimljena je ranijih godina u zimskom periodu. Klima se toliko izmenila da više nema i te zimske idile. Ima samo brižnih lađara koji svakodnevno obilaze svoje lađe i brodiće željno iščekujući prve prolećne dane.
Članak Sava kod Šapca zimi se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prolećni ciklus deratizacije stambenog fonda (2022. godina)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Mar.2022

Prolećni ciklus sistematske deratizacije stambenog fonda na teritoriji grada Beograda, počeo je danas, 10. marta 2022. godine. Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine saopštili su i spisak privrednih subjekata koji realizuju deratizaciju sa kontakt telefonima i rasporedom po opštinama. Prolećni...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.