Saobraćajna nesreća na pruzi Majdanpek – Požarevac: TERETNI VOZ NALETEO NA PUTNIČKO VOZILO ISPRED KUČEVA

Izvor: TimockeVesti.net, 31.Mar.2024, 15:19

Saobraćajna nesreća na pruzi Majdanpek – Požarevac: TERETNI VOZ NALETEO NA PUTNIČKO VOZILO ISPRED KUČEVA

Jutros u 03:45 sati, na delu pruge Majdanpek – Požarevac, tačnije ispred Kučeva, na putnom prelazu obezbeđenom Andrejinim krstom i znakom „stop“, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je vozač automobila teže povređen.
Prema saopštenju „Srbija kargo“ a.d., vozač drumskog vozila nije se zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, što je dovelo do sudara s teretnim vozom. Vozač je nakon nesreće prevezen u bolnicu, dok je teretna kompozicija, sastavljena od 16 vagona natovarenih rudom, bila na putu sa relacije Bor teretna – Požarevac – Bar.
Na lice mesta izašli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zajedno s železničkom komisijom...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.