Izvor: Radio Dunav, 21.Apr.2016, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„SVET SA SPUTNJIKOM“ O LATINSKOJ AMERICI

Večeras od 22 sata na talasima Dunav radija, poslušajte novo izdanje spoljnopolitičke emisije „Svet sa Sputnjikom“.
Svet sa Sputnjikom“ovog četvrtka razmatra situaciju u Latinskoj Americi. Da li je u toku tiha ofanziva SAD na latinoameričke levičarske vlade? Šta čeka predsednicu Brazila Dilmu Rusef pošto Kongres traži njen opoziv samo nekoliko meseci pre održavanja letnjih Olimpijskih igara u toj zemlji? Pred kakvim izazovima su zemlje Latinske Amerike, kakva je budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << tamošnje levice?
Gosti: Dušan Vasić bivši diplomata u Meksiku i Borislav Lalić, dugogodišnji dopisnik iz Amerike.
U drugom delu emisije „Svet sa Sputnjikom“gostuju učesnici izbora. Oni govore o tome šta bi trebalo nova Vlada prvo da uradi, ali čućete i njihove stavove i o Kosovu, pristupanju Srbije NATO-u.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.