Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023, 18:08

SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE: Na dnevnom redu izveštaj o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić za sutra je sazvao četvrtu posebnu sednicu Narodne skupštine sa početkom u 15 časova. Kako se navodi u saopštenju, za ovu sednicu predložen je sledeći dnevni red: – Izveštaj o bezbednosnoj situaciji u Republici Srbiji nastaloj nakon masovnih ubistava u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i na području Smedereva i […] The post SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE: Na dnevnom redu izveštaj o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Skupština o bezbednosnoj situaciji u državi nakon dva masovna ubistva, Brnabić: Ministar poilicije radi dobro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2023, 03:20

Poslanici Skupštine Srbije završili su popodne rad, a diskusiju o vladinom izveštaju o bezbednosnoj situaciji u Srbiji, nakon dva masovna ubistva koja su se dogodila pre dve nedelje, nastaviće sutra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.