Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023, 20:02

SUPRUGA DOKTORA SA VMA KOJI JE KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO I DALJE U BOLNICI Čeka operaciju, dok on u pritvoru priprema odbranu!

Poznati hirurg Nikola Ostojić (48), koji se nalazi u pritvoru koji mu je po zahtevu Trećeg OJT odredio sud, a koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42), u vreme izvršenja dela za koje se sumnjiči navodno je bio pod dejstvom teških lekova. U porodičnom nasilju, koje je […] The post SUPRUGA DOKTORA SA VMA KOJI JE KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO I DALJE U BOLNICI Čeka operaciju, dok on u pritvoru priprema odbranu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.