Izvor: Pančevac-online.com, 03.Feb.2023, 15:58

SUPRUGA DOKTORA MONSTRUMA SVE PRIZNALA Pakao traje 27 dana, jedva sam preživela! Tukao me oklagijom, davio kablom i urinirao je po meni!

Poznati doktor N. O. (48) iz Beograda koji kao plastični hirurug radi na VMA i u jednoj privatnoj klinici, uhapšen je zbog sumnje da je pištoljem pretukao suprugu I. O. (42) i slomio joj četri rebra i ruku u njihovoj kući u Zemunu i to pred maloletnom decom! Sva u modricama Osumnjičenom se na teret […] The post SUPRUGA DOKTORA MONSTRUMA SVE PRIZNALA Pakao traje 27 dana, jedva sam preživela! Tukao me oklagijom, davio kablom i urinirao je po meni! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.