Izvor: Pančevac-online.com, 20.Jul.2023, 15:42

SUPEROLUJA SE NE SMIRUJE! UPOZORENJE RHMZ: U petak i subotu očekuju se jake grmljavine, grad i orkanski udari vetra

Oblast od Alpa, preko zapadnog Balkana i Srbije do Karpata, od sutra posle podne do subote uveče očekuje jaka grmljavinska aktivnost, upozorio je Republički hidromeorološki zavod. Razvoji će lokalno biti veoma snažni i brzopokretni, premeštaće se sa zapada-severozapada ka istoku, uz pojavu krupnog grada (5 cm u prečniku) i uz kratkotrajno olujne (24 m/s), izolovano […] The post SUPEROLUJA SE NE SMIRUJE! UPOZORENJE RHMZ: U petak i subotu očekuju se jake grmljavine, grad i orkanski udari vetra appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ izdao novo upozorenje: Krupan grad, olujni i orkanski udari vetra između petka i subote

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2023

RHMZ izdao je upozorenje da se u petak i subotu popodne i uveče očekuje jaka grmljavinska aktivnost uz ponegde krupan grad, kratkotrajno olujne udare vetra i izolovano orkanske udare vetra.

Nastavak na Radio 021...

RHMZ upozorava: Danas i sutra na udaru 3 dela Srbije

Izvor: Luftika.rs, 21.Jul.2023, 08:22

Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje da se danas i sutra po podne i uveče na području Srbije mogu očekivati vremenske nepogode.. Oblast od Alpa, preko zapadnog Balkana i Srbije, do regiona Karpata, u petak i subotu posle podne i uveče očekuje jaka grmljavinska aktivnost, ističe...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.