Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jun.2023, 16:56

STRAHOTA U NOVOM SADU Pronađena tela supružnika u šahti! Kamera snimila kako ulaze u nju, ali nisu izašli!

U Novom Sadu, u Veterniku, u šahti pronađena su tela muškarca i žene, saznaje Kurir. Prema rečima izvora, u pitanju su muž i žena. – Kamera je snimila ceo događaj. Na snimku se vidi kako je prvo u šahtu ušao muškarac, potom je ušla i žena, ali nisu izašli. Istraga će utvrditi šta im se […] The post STRAHOTA U NOVOM SADU Pronađena tela supružnika u šahti! Kamera snimila kako ulaze u nju, ali nisu izašli! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U NOVOM SADU! Tela muža i žene nađena u šahtu - kamera zabeležila njihove poslednje momente

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Užas kakav se ne pamti...U Novom Sadu, u Veterniku, u šahti pronađena s tela muškarca i žene, saznaje se...Kako se saznaje, policiju je zvao unuk koji ih je pronašao oko 12 časova...- Kamera je snimila ceo događaj. Na snimku se vidi kako je prvo u šahtu ušao muškarac, potom je ušla i žena,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tela supružnika pronađena u šahtu u Veterniku

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Tela muškarca i žene pronađena su u šahtu u Veterniku, prenosi 021.rs

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.