Izvor: Pančevac-online.com, 10.Avg.2023, 08:16

STIŽE NAM JAKO NEVREME U NAREDNA DVA SATA: Južni Banat prvi na udaru

U naredna dva sata u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Srbije, kao i na jugu Banata, očekuju se mestimično kiša i pljuskovi s grmljavinom. Kako je najavio RHMZ na svom sajtu, u pojedinim delovima Beograda očekuje se kratkotrajna kiša. Saopštenje RHMZ odnosi se na period do 09 sati za današnji dan, četvrtak 10. avgust. Žuti […] The post STIŽE NAM JAKO NEVREME U NAREDNA DVA SATA: Južni Banat prvi na udaru appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovi delovi Srbije na udaru PLJUSKOVA I GRMLJAVINA U NAREDNA 2 SATA: Nižu se upozorenja RHMZ, ovo je najnovije

Izvor: Blic, 10.Avg.2023

U naredna dva sata u Pomoravlјu, na istoku i jugoistoku Srbije, Šumadiji, kao i u pojedinim delovima Bačke očekuje se lokalna pojava plјuskova sa grmlјavinom. U pojedinim delovima Beograda kratkotrajni plјusak sa grmlјavinom, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ)...

Nastavak na Blic...

SPREMITE SE, RHMZ UPOZORAVA - STIŽE NOVO NEVREME! Ova četiri dela Srbije biće na UDARU pljuskova sa grmljavinom u naredna DVA SATA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023

Pogledajte koji delovi zemlje će biti najviše na udaru..Naredna dva sata u Pomoravlju, na istoku i jugoistoku Srbije, Šumadiji, kao i u pojedinim delovima Bačke i Banata očekuje se lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, najavljuje RHMZ...U pojedinim delovima Beograda kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.