Izvor: Pančevac-online.com, 14.Dec.2022, 18:22

SRPKINJA NA FORBSOVOJ LISTI NAJUSPEŠNIJIH: Dina se bavi ćelijskim inženjeringom, a njena kompanija je za godinu dana inkasirala 40 MILIONA DOLARA

Prestižni magazin „Forbs“ uvrstio je dr. Dinu Radenković na listu najuspešnijih ljudi ispod 30 godina za 2023. godinu u kategoriji „Zdravstvena zaštita“. Ona je osnivač i izvršni direktor (CEO) kompanije „Gameto“, koja se bavi inovacijama u proučavanju ženskog reproduktivnog zdravlja i u toj oblasti su zaradili 40 miliona dolara. „Gameto“ je biotehnološka kompanija koja koristi […] The post SRPKINJA NA FORBSOVOJ LISTI NAJUSPEŠNIJIH: Dina se bavi ćelijskim inženjeringom, a njena kompanija je za godinu dana inkasirala 40 MILIONA DOLARA appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.