Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jul.2023, 10:15

SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI ZBOG DROGE Policija pronašla 10 kilograma kokaina u koferu, pa mu pretresli kuću gde su pronašli još narkotika!

Policija na Ibici u Španiji uhapsila je Srbina zbog posedovanja droge, a kako javljaju španski mediji, drogu je nosio u koferu. Kako se navodi, on je uhapšen u ponedeljak oko deset sati, piše Periodico de Ibiza. Policija je iznenadila uhapšenog Srbina kada je ušao u kuću, noseći kofer. Tom prilikom, policijski agenti pronašli su 10 […] The post SRBIN UHAPŠEN U ŠPANIJI ZBOG DROGE Policija pronašla 10 kilograma kokaina u koferu, pa mu pretresli kuću gde su pronašli još narkotika! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Filmsko hapšenje Srbina na Ibici: Policija kod njega pronašla čak 10 kilograma droge

Izvor: B92, 08.Jul.2023

Srpski državljanin je uhapšen na Ibici, a njega je odao kofer koji je nosio...Kada su ga policijski službenici zaustavili ispred vile, u prtljagu su pronašli čak 10 kg različitih vrsta droge...Srbin je uhapšen oko 10 sati ujutro u ponedeljak, policajci su opkolili Srbina i uhvatili ga u trenutku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.