Izvor: Pančevac-online.com, 04.Feb.2023, 09:11

SPREMITE KIŠOBRANE Danas kiša i sneg! SLEDEĆE NEDELJE dolazi mraz!Temperature do -20 stepeni! Pogledajte kakvo nas vreme očekuje naredne sedmice

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito vreme, sa kišom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U predelima južno od Save i Dunava biće formiran snežni pokrivač visine pet do 10 centimetara, a na planinama će biti povećan za 10 do 20 centimetara, uz mećavu i snežne nanose. Duvaće umeren i jak […] The post SPREMITE KIŠOBRANE Danas kiša i sneg! SLEDEĆE NEDELJE dolazi mraz!Temperature do -20 stepeni! Pogledajte kakvo nas vreme očekuje naredne sedmice appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja dana

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2023

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno vrijeme sa kišom i susnježicom, u višim predjelima sa snijegom, a očekuje se i jak vjetar, koji na planinama može dostići i 80 kilometara na čas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.