Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(SPORT) U Kovačici 7. i 8. decembra kuglaši Slavije protiv Pelistera iz Bitolja

Prijateljski dvomeč između mladih kuglaša i kuglašica Slavije i ekipe Pelistera iz Bitolja u Severnoj Makedoniji odigraće se u subotu 7. i nedelju 8. decembra, oba dana sa početkom u 10. časova.

Seniori Pelistera iz Bitolja su već ove godine bili u opštini Kovačica: u Padini su polovinom januara odigrali tromeč sa domaćom Dolinom i Banatom iz Zrenjanjina.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

(SPORT) Kuglaški raspored za prvi vikend u decembru

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2019, 14:06

U Srpkoj ligi grupa Vojvodina kuglaši Slavije se u okviru 10. kola u nedelju 8. decembra u 15. časova sastaju na kuglani u Kovačici protiv Korduna iz Kljajićeva, dok je u Kljajićevu Vihor iz Sombora istog dana domaćin Spartaku iz Debeljače...Osmo kolo Srpske lige grupa Vojvodina za kuglašice...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.