Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jan.2020, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(SPORT) Raspored prolećnog dela Druge južnobanatske lige za Unireu

Drugi deo prvenstva u Drugoj južnobanatskoj ligi počinje 22. marta. Najbolje plasirani klub iz opštine Kovačica je Unirea iz Uzdina, na trećem mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

Uzdinci gostuju u 10. kolu u Sefkerinu protiv Tempa.

Opštinski derbi Unirea – Slavija na programu je 11. kola.

Slede tri gostovanja žuto-plavih: u 12. kolu protiv Mundijala, u 13. protiv Glogonja, u 14. kolu je klub iz Uzdina slobodan a u 15. gostuje Unirea u Vojlovici, gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << sastaje sa Vojlovicom 2018.

I drugi opštinski derbi, protiv Pobede iz Samoša igra Unirea u Uzdinu, u 16. kolu. Sedamnaesto kolo može da odluči o plasmanu na tabeli pred eventualni plej-off, pošto je trenutno drugo Jedinstvo Stević u Kačarevu domaćin trećoj Unirei.

Na kraju šampionata, u 18. kolu u Uzdin dolazi Omladinac 1927 iz Opova, klub koji je trenutno peti na tabeli sa dva boda manje od Uniree i ima šanse sa ulazak medju četiri nsajbolja kluba na tabeli i time mogućnost da se preko dodatnog takmičenja plasira u viši reng takmičenja – Prvu južnobanatsku ligu.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiv poraz košarkašica Studenta od Vrbasa

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2020

Košarkašice niškog Studenta pretrpele su 11. poraz u sezoni pošto su na svom terenu izgubile od Vrbasa rezultatom 81:46 (22:15, 20:12, 22:8, 17:11) u 14. kolu Prve lige. Do kraja osnovnog dela Prve lige ostala su još četiri kola, a Nišlijke su trenutno na pretposlednjem mestu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.