Izvor: Pančevac-online.com, 19.Feb.2020, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(SPORT) Pobeda kuglaša Doline

U 18. kolu Druge vojvođanske lige su kuglaši Doline savladali u Senti istoimenu ekipu sa 6:2.

Dolina je prva sa 29 bodova. Crveno-plave dele dve pobede od ulaska u viši rang takmičenja – Prvu vojvođansku ligu sa šampionske pozicije.

U 19. kolu 22. februara Padina putuje u Novi Sad na megdan četvrtoplasiranoj Bačkoj.

Petnaesto kolo Prve srpske lige grupa Vojvodina za kuglaše na programu je 29. februara i 1. marta. Opštinski derbi izmedju trećeplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Slavije ii sedmoplasiranog Spartaka na programu je u prvog martovskog dana u 15. časova na kuglani u Kovačici. Domaći klub je do sada sakupio 20 a crveno-beli 12 bodova.

U 11. kolu Prve srpske lige grupa Vojvodina za kuglašice sastaju se Petrovaradin u Novom Sadu Petrovaradin i Slavija. Kovačičanke su šeste sa 8 osvojenih bodova.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.