Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jul.2023, 14:24

SPEKTAKULARNI KONCERTI GORANA BREGOVIĆA U FRANCUSKOJ Nakon nastupa fotografisao se sa princem i princezom od Monaka! FOTO i VIDEO

Proslavljeni muzičar Goran Bregović se trenutno nalazi na turneji povodom koje je obišao Francusku i održao koncerte u Lionu i Marseju. Veliki broj ljudi se okupio na nastupima, što je pokazatelj da Bregovićeva popularnost u inostranstvu ne jenjava. Nakon koncerata imao je priliku da upozna princa i princezu od Monaka sa kojima se kasnije i […] The post SPEKTAKULARNI KONCERTI GORANA BREGOVIĆA U FRANCUSKOJ Nakon nastupa fotografisao se sa princem i princezom od Monaka! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.