Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023, 10:57

SPASAO GA SIGURNE SMRTI, UGINUO BI ZA JEDAN DAN: Aleksandar u Čačku pronašao goluba visokoletača, vlasnik presrećan!

Neobičan gost, čudnim spletom okolnosti, iznemogao i na ivici života i smrti stigao je u Čačak. Na ulici u centru grada, Aleksandar Maksimović ugledao je goluba koji se bori da preživi, a kako je imao prsten na nozi znao je da nekom pripada i da je zalutao. – Polako sam prišao da ga uzmem, a […] The post SPASAO GA SIGURNE SMRTI, UGINUO BI ZA JEDAN DAN: Aleksandar u Čačku pronašao goluba visokoletača, vlasnik presrećan! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACA JE SPASAO SIGURNE SMRTI, SAŽALIO SE NAD SIROTOM PTICOM I PONEO KUĆI A onda shvatio da nije obična, da u rukama ima pravo blago

Izvor: Kurir, 24.Apr.2023

Neobičan gost, čudnim spletom okolnosti, iznemogao i na ivici života i smrti stigao je u Čačak

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.