Izvor: Radio Dunav, 20.Okt.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SONĆANKE SLAVILE U INĐIJI

RLS: ŽRK Železničar 2 – ŽRK Sonta 16 – 30 (6 – 15) Igračice ŽRK „Sonta“ su u 6. prvenstvenom kolu gostovale u Inđiji. Iako nekompletne, Tajfunke su i u ovoj utakmici deklasirale svoje protivnice.
Na najlepši mogući način su demonstrirale jednostavnu igru, baziranu na čvrstoj, pokretljivoj odbrani i munjevitim kontrama sa visokim procentom realizacije.
U prvom poluvremenu Inđijke su uspele postići svega 6 golova. I kad bi uspele uputiti udarac prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << golu Sonćanki, isprečila bi se Silvija Fabijanov, koja je skinula dva sedmerca i nekoliko zicera.
Posle odmora bile su malo efikasnije, jer je trener Sonćanki prof. Goran Matić u igru postepeno uvodio mlade igračice s klupe. Najmlađa, Nikolina Kalanj, čak je postigla i pogodak. Mrežu Inđijki nemilosrdno su punile Sanja Vidaković i Amra Sopi sa po 8, Monika Čonka sa 7, a uverljivoj pobedi doprinos su dale i Jovana Tančik sa 4 i Marija Kusturin sa 2 pogotka.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.