Izvor: Radio Dunav, 02.Mar.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SONĆANI SPREMNI ZA NASTAVAK PRVENSTVA

U okviru priprema za nastavak prvenstva „Dinamo“ je odigrao dve prijateljske utakmice.
Prvo je u subotu, 20. februara, sa svega 11 igrača otputovao u Bački Brestovac, na utakmicu protiv BSK–a. Domaćin je bio konkretniji i zabeležio pobedu od 3:1 (1:1). Za sve neočekivano, Sonćani su postigli prvi pogodak i prednost održali sve do 35. minuta, kad se posle jednog prekida zatresla mreža golmana Smiljanića.
U drugom poluvremenu, uz četiri nova igrača u ekipi domaćina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << do izražaja je došla razlika u fizičkoj spremi, pa se na teškom, raskvašenom terenu još dva puta zatresla mreža „Dinama“.
U nedelju su plavi na svom terenu zakazali međunarodnu utakmicu protiv ekipe NK „Dunav“ iz Dalja, Republika Hrvatska, člana 2. županijske lige osječko–baranjske oblasti.
U vrlo žustroj i temperamentnoj igri gosti su u 17. minutu stekli prednost, izjednačio je kapiten Sonćana Željko Tadijan oštrim i preciznim udarcem u 75. minutu.
„Prezadovoljan sam igrom moje ekipe u ovoj fazi priprema. Kad je utakmica u Brestovcu ugovorena nismo znali da će za srednjoškolce biti radna subota, pa smo otputovali bez rezervi i sa bolesnim Erdešijem. I pored poraza, ni u jednom momentu nismo imali podređenu ulogu.
Protiv „Dunava“ smo pokazali svoju punu snagu, a posebnoo su me svojim odnosom prema igri oduševili naši mladi igrači. Verujem da ćemo nastavak prvenstva dočekati potpuno spremni.“, rekao je trener „Dinama“ Vinko Đanić.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Moravac Orion siguran pred start

Izvor: FudbalSrbija.net, 02.Mar.2015

02.03.2015.. Ekipa Moravac Oriona zabeležila je pobedu u generalnoj probi pred nastavak prvenstva Prve lige Srbije,i to u gostima protiv ekipe Radničkog iz Pirota rezultatom 2-0.. Video izveštaj:. . Pobednik je odlučen u ranoj fazi utakmice. U 15. minutu Emeka je u brzom kontranapadu odlično proigrao...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.