Izvor: Pančevac-online.com, 08.Maj.2023, 11:37

SKUP BIBLIOTEKARA U MALOJ REMETI Pančevački bibliotekari vratili se sa sporazumom o saradnji sa Srpskom čitaonicom iz Iriga

Sa skupa bibliotekara pod nazivom „Interdisciplinarnost u bibliotekarstvu – izazovi i rešenja”, održanog prošlog vikenda u Maloj Remeti na Fruškoj gori, pančevački bibliotekari su se vratili sa sporazumom o saradnji sa Srpskom čitaonicom iz Iriga. Protokolom koji su potpisali Dejan Bosnić, direktor pančevačke Gradske biblioteke, i Vera Novković, direktorka Srpske čitaonice iz Iriga, sada je […] The post SKUP BIBLIOTEKARA U MALOJ REMETI Pančevački bibliotekari vratili se sa sporazumom o saradnji sa Srpskom čitaonicom iz Iriga appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.