Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 22:09

SKANDALOZNA ODLUKA LAŽNE DRŽAVE: Podneta krivična prijava protiv Bobana Đuzića kojeg su Albanci izboli

U policijskoj stanici u Klokotu podneli su krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz Mogile i maloletnog Albanca Lj. E. iz istog mesta, a koji je Đuzića prošle nedelje napao nožem nanevši mu dve ubodne rane, potvrdio je Đuzićev branilac advokat Vasilije Arsić. Advokat Vasilije Arsić je naveo da je maloletnom Albancu Lj. E. određena […] The post SKANDALOZNA ODLUKA LAŽNE DRŽAVE: Podneta krivična prijava protiv Bobana Đuzića kojeg su Albanci izboli appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv srpskog mladića kog je izbo Albanac

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2023

U policijskoj stanici u Klokotu podnijeli su krivične prijave protiv Bobana Đuzića /19/ iz Mogile i maloljetnog Albanca iz istog mjesta koji je Đuzića prošle sedmice napao nožem nanijevši mu dvije ubodne rane, potvrdio je RTS-u Đuzićev advokat Vasilije Arsić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.